O fostă iubită a lui Maradona oferă detalii tulburătoare din relația lor. Chinul la care ar fi fost supusă vreme de 5 ani

4 zile in urmă 18

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Considerat de multe voci drept cel mai bun fotbalist din istorie, "Butoiașul Atomic" a fost și un personaj extrem de controversat din cauza vieții sale extrasportive. 

O fostă iubită a lui Maradona oferă detalii tulburătoare din relația lor. Chinul la care ar fi fost supusă vreme de 5 ani

Legendarul fotbalist trecut pe la Napoli sau Barcelona avea o problemă arhicunoscută cu drogurile și alcoolul, dar ar fi avut și un comportament extrem de urât cu femeile, după cum reiese din acuzațiile lui Mavys Alvarez Rego, cea cu care a avut o relație timp de aproximativ 5 ani.

Chiar în apropierea unui an de la moartea lui Maradona, argentinianca în vârstă de 40 de ani a oferit detalii despre relația avută cu fostul fotbalist la începutul anilor 2000.

Mamă a doi copii, Rego l-a acuzat pe conaționalul său de faptul că a ținut-o fără acordul său într-un hotel timp de mai multe săptămâni, că i-a interzis să iasă în oraș singură, că a forțat-o să își pună silicoane sau că a pus-o să consume cocaină, lucru care a făcut-o dependentă.

Mai mult, ea a dezvăluit și un episod în care a fost violată, dar și mai multe în care a fost agresată fizic de către Maradona. Săptămâna aceasta, Rego a făcut o plângere în acest sens în Buenos Aires, la îndrumarea "Fundației pentru Pace" din Argentina.

"Eram orbită, mă cucerise. Dar după două luni, totul a început să se schimbe. L-am iubit, dar l-am și urât, chiar mă gândisem să mă sinucid. Am făcut ce trebuia să fac, am lăsat justiția să se ocupe.

Mi-am atins scopul: să spun ce mi s-a întâmplat, pentru ca alcineva să nu pățească la fel, sau măcar ca unele fete să simtă tăria, curajul de a vorbi", a declarat Mavys Alvarez Rego, potrivit 7sur7.

Bunurile lui Diego Maradona au fost scoase la vânzare

Cei 5 copii ai fostului mare fotbalist au decis, la începutul lunii curente, să scoată la licitație mai multe obiecte și posesiuni ale acestuia, pentru a plăti datoriile. 

Printre acestea se află bunuri de diferite valori. Este vorba de Villa Devoto dintr-un cartier rezidențial din Buenos Aires, evaluată la 1 milion de dolari, dar și de un apartament în Mar del Plata. Apoi, vor fi scoase la licitație două automobile de lux, cu valori de 225 de mii de dolari și 165 de mii de dolari.  

Sunt și multe suveniruri care vor atrage atenția colecționarilor - este vorba de mai multe mingi, una de la Napoli, decorate de un artist columbian și cu autograful lui Maradona. Nu lipsesc tricouri de la echipele la care a jucat.

Apoi, o scrisoare pe care i-a trimis-o fostul lider cubanez Fidel Castro, trei cutii cu trofeele decernate lui El Pibe de Oro de-a lungul carierei, dar și un tricou de tenis semnat de Roger Federer.

Pe listă apar și ceasuri scumpe, televizoare și chiar un esspresor de cafea. Toate aceste obiecte vor fi scoase la licitație pe 19 decembrie și pot fi achiziționate de oricine este amator din întreaga lume. Copiii lui Maradona au mărturisit că aceste bunuri nu au nicio valoare sentimentală pentru ei.

Etichete: diego maradona , mavys alvarez rego

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă