O fostă handbalistă din România, dezvăluiri șocante: „Am fost violată de antrenor la 13 ani, a trebuit să avortez”

2 zile in urmă 3

Mariana Marica Cetiner, fostă handbalistă și ultima femeie conamndată la închisoare pentru lesbianism în România, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei.

În anul 1995, aceasta a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru „îndemnarea sau ademenirea unei persoane în vederea practicării de relaţii sexuale între persoane de acelaşi sex”.

Mariana Marica Cetiner a fost eliberată în anul 1998 și a cerut azi politic în Germania, unde trăiește și astăzi.

Mariana Marica Cetiner, dezvăluiri cutremurătoare

Fosta handbalistă a povestit prin ce clipe dificile a trecut pe vremea când evolua la juniori. Aceasta a fost abuzată sexual de către antrenor și chiar a rămas însărcitată, fiind nevoită să avorteze.

„Nu am avut mamă și tată, am stat la casa de copii. Am fost bătută și violată. Am născut cum am născut… A murit copilul ăla. Da, la casa de copii. Și de antrenor am fost violată, da, de Niță Grigore.

Noi nu stăteam la club și ne ducea obligatoriu să jucăm. Ne duceau, ne antrenau și jucam. Dacă nu marcai, luai bătaie acolo, pe banca. Am luat bătaie de la nenorocitul ăsta. Ne bătea cu un par peste gleznă. Zicea «Dacă nu dai 10 goluri din 10, dracul te ia!».

Nu doar eu am fost abuzată de antrenor. Abuzurile au început de la 12 ani. Se întâmplau în cantonament. Te chema la el în cameră și te punea să te dezbraci. Dacă nu voiai zicea «Mâine te duci acasă, te întorci la casa de copii. Dracul te ia!». Nu puteam vorbi cu nimeni. Cine să îți ia apărarea? Tot cu el ținea lumea.

S-a întâmplat până am rămas gravidă. A trebuit să avortez la 5 luni și era să mor. Aveam 12-13 ani. A fost greu, cumplit! E un spurcat de antrenor. Nu știu dacă mai trăiește. S-a sesizat lumea, dar s-a șters tot. Când nu ai mama sau tată, dracul e al tău. A fost grea viața”, a spus Mariana Marica Cetiner, pentru GSP.

The post O fostă handbalistă din România, dezvăluiri șocante: „Am fost violată de antrenor la 13 ani, a trebuit să avortez” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă