O firma germana cere falimentul firmei controlate de Dragnea Junior

3 săptămâni in urmă 3

O firma germana care comercializeaza utilaje agricole a depus, la Tribunalul Teleorman, o cerere de intrare in faliment a firmei Nutrelo Group, controlata Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

Potrivit investigatoria.ro, procesul deschis de firma germana fost inregistrat la jumatatea lunii martie, iar un prim termen in dosar este stabilit pentru data de 29 martie 2021.

Sursa citata mai arata ca Nutrelo Group SA este una dintre cele mai importante afaceri in care s-a implicat fiul lui Liviu Dragnea, Stefan Valentin, afacerea venind la pachet cu foarte multi bani pentru familia Dragnea.

CITESTE SI:

Povestea fabuloasa a tinerei din Romania care face scoala cu copiii din Tanzania. "M-am trezit la catedra direct. A fost o aventura"Amenintari cu moartea la adresa actritei Maia Morgenstern, trimise "din partea partidului AUR" catre Teatrul Evreiesc de StatFlagrant facut de procurori pentru dare de mita in fotbalul romanesc. O persoana ar fi oferit bani arbitrului pentru a-i facilita calificarea in play-offDOCUMENT Noul model de declaratie pe proprie raspundere, cu care se poate iesi din casa dupa ora 20.00. Poate fi scrisa si "de mana"Ghinion pentru oamenii lui Adrian Mutu. Ce rezultat trebuie sa scoata Romania impotriva Germaniei pentru a se califica in sferturi la EURO
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă