O ''fiară misterioasă'' care se ascundea într-un copac a băgat spaima în locuitorii unui oraş din Polonia. Ce era de fapt ''animalul''

4 săptămâni in urmă 56

De Andreea Anghel.
Publicat: 15.04.2021, 22:48.
Actualizat: 15.04.2021, 22:49

Salvatorii de animale din Polonia au fost chemaţi în urma unui raport despre o creatură cu aspect periculos care se ascundea într-un copac, spre groaza rezidenţilor, doar ca să descopere că ''fiara misterioasă'' era de fapt un croissant.

Salvatorii de animale din Polonia au fost chemaţi în urma unui raport despre o creatură cu aspect periculos

''Fiara misterioasă'' era de fapt un croissant

KTOZ Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami via Facebook

  • O ''fiară misterioasă'' care se ascundea într-un copac a băgat spaima în locuitorii unei oraş din Polonia
  • Cei de la Protecţia Animalelor au fost chemaţi de urgenţă

O femeie din Cracovia, Polonia, a sunat pentru a spune că un animal ciudat stă în copac de două zile și că locuitorii se tem să-și deschidă ferestrele, deoarece se gândeau că va intra în casele lor. Reprezentanţii de la Protecţia Animalelor, care au dezvăluit cazul pe Facebook, au spus că personalul a întrebat-o pe femeie la telefon dacă ar putea fi vorba despre o pasăre de pradă, dar a descris-o ca repede cu o iguană.

Ce era de fapt ''animalul''

Angajaţii s-au temut că animalul este unul de companie, nedorit și abandonat, care ar fi putut să moară de frig sau de foame. Un inspector a spus că sunt obișnuiți cu abandonarea animalelor de companie. conform Independent.

El a descris ce s-a întâmplat când s-au apropiat de creatură. ''Dintr-o dată ... Iată-l, ia-l! Creatura maro stă pe o ramură de liliac...creatura stă și nu se mișcă - exact așa cum ne-a descris notificatorul. Pielea lui maro strălucește la soare...Ne uităm mai atent - săracul nu are picioare sau cap."

Doar că, spre stupoarea locuitorilor înfricoşaţi şi a salvatorilor, ''monstrul'' s-a dovedit a fi de fapt un croissant aruncat în copac pentru a hrăni păsările. Postarea a stârnit reacţii hilare din partea internauţilor.

''Este greu să ajutăm ceva care a fost copt anterior, nu în lumina soarelui'', a scris un reprezentantul de la Protecţia Animalelor. Însă, organizația a declarat că oamenii trebuie să continue să fie prudenţi și să raporteze orice îngrijorare cu privire la bunăstarea animalelor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă