O fetiță vinde suveniruri create de ea pe faleza din Vama Veche pentru a-și salva cățelușul bolnav. „Eu le-am făcut: turnat, montat, ambalat”

2 luni in urmă 24

O fetiță pe nume Tiara s-a gândit să vândă accesoriile colorate confecționate de ea pe faleza din Vama Veche, ca să adune bani pentru operația cățelușului ei, Honey, care suferă de paralizie.

Pe fetița blondă cu zâmbet luminos o puteți întâlni în zona din apropierea graniței cu Bulgaria, acolo unde se termină barurile și unde fetița și-a întins o măsuță cu o mulțime de podoabe frumoase, create cu meșteșug chiar de mânuțele ei.

Pe taraba cu podoabe atent aranjate și ambalate stă așezată o mică hârtie pe care copila a scris cu marker-ul: ”eu le-am făcut: turnat, montat, ambalat”, iar lângă multitudinea de accesorii este țși o poză cu Honey, cățelușul ei drag.

De la Tiara vamaioții și nu numai pot cumpăra cercei, pandative, brelocuri, iar cu bănii strânși fetița speră să-și poată salva cățelușul ale cărui picioare din spate sunt paralizate, iar operația costă 10 mii de lei. Fetița a strâns până la acest moment prin forțele proprii șase mii de lei și are speranța că într-o bună zi va reuși să facă rost de întreaga sumă pentru a-și ajuta prietenul patruped.

”Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei. Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Până să-l aibă lipea tot ce crea. Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism.”, spune jurnalista Oana Zamfir de la Digi24, într-o postare pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă