O fetiță de nouă ani și-a dus câinele bolnav în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge la veterinar, în Turcia

1 lună in urmă 2

De Andreea Anghel.
Publicat: 03.03.2021, 21:46.
Actualizat: 03.03.2021, 21:46

O fetiţă de nouă ani din Turcia şi-a cărat câinele bolnav în spate pentru doi kilometri. Cea mică a înfruntat chiar și zăpada, pentru a ajunge la veterinar. ''Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi'', a scris mai apoi veterinarul pe o rețea de socializare.

O fetiță de nouă ani și-a dus câinele bolnav în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge la veterinar, în Turcia

Micuţa Cemre are nouă ani şi locuieşte la sat, într-o zonă din Turcia

Ogun Ozturk / Twitter

O fetiță a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge cu câinele la veterinar Scena s-a petrecut în Turcia

Micuţa Cemre are nouă ani şi locuieşte la sat, într-o zonă din Turcia. În momentul în care câinele ei, Pamuk, s-a îmbolnăvit, l-a luat în spate şi a mers doi kilometri, prin zăpadă, pentru a-l duce la cel mai apropiat veterinar.

Imaginile, făcute publice chiar de către doctor, au ajuns pe reţelele de socializare și au stârnit simpatia tuturor celor care le-au văzut.

Tek gerçek sevgidir. Bunu Cemre Su bizlere gösterdi. pic.twitter.com/BkwU6ys19F

— Ogün ÖZTÜRK (@MedvetOgun13) February 25, 2021

''Această fetiţă a venit să-i fac câinelui o injecţie când a aflat că sunt în sat pentru a trata o vacă'', a anunţat medicul Ogün Öztürk.

Veterinarul a rămas impresionat de curajul fetiței

Doctorul a declarat presei locale că Pamuk nu avea nimic grav, ci doar o usturime puternică rezolvată cu o injecţie împotriva paraziţilor, potrivit mediafax.ro.

Micuţa Cemre i-a mulţumit bărbatului şi, fericită, l-a luat din nou pe Pamuk pe umăr pentru a merge acasă. Aceasta a avut practic de înfruntat aceeași distanță pentru a doua oară. Însă nimic nu i-a stat în cale.

Veterinarul s-a declarat extrem de impresionat de afecţiunea fetiţei pentru câine, precum și de curajul ei: ''Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi''.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

caine veterinar zapada turcia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă