O fetiţă de 6 ani, accidentată mortal într-o localitate din Harghita. Forţele speciale, trimise la faţa locului din cauza rudelor minorei

3 săptămâni in urmă 24

O fetiţă de 6 ani, din localitatea Ocna de Sus, Harghita, a murit după ce a fost acroşată de o maşină pe DN 13 A, în timp ce a încercat să traverseze drumul duminică după-amiază, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, potrivit Agerpres.

Două echipe de luptători din cadrul forţelor speciale SAS şi patrule de poliţie din localităţile învecinate au fost trimise la faţa locului, după ce rudele victimei s-au manifestat violent în urma accidentului, precizează IPJ Harghita.

„Datorită faptului că, imediat după accident, în zonă au început să vină, în număr mare, rude ale minorei, care au început să se manifeste violent, la faţa locului s-au deplasat două echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi patrulele de poliţie disponibile din localităţile învecinate, pentru a preîntâmpina o posibilă tulburare a ordinii publice”, a transmis IPJ Harghita.

Şoferul maşinii care a acroşat copilul este un bărbat de 45 de ani, din Cristuru Secuiesc, care se deplasa dinspre Praid către Odorheiu Secuiesc. Potrivit IPJ Harghita, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc accidentul, a mai transmis IPJ Harghita.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă