O fetiță de 13 ani din Bistrița-Năsăud, găsită moartă într-o râpă dintr-o pădure

3 săptămâni in urmă 16

O fată în vârstă de 13 ani, dată dispărută de familie, a fost găsită, duminică, decedată într-o râpă din pădurea din Telciu, județul Bistrița-Năsăud, scrie ziarul local Bistrițeanul. Polițiștii au deschis o anchetă.

Familia fetei în vârstă de 13 ani, din Telciu, județul Bistrița-Năsăud, a anunțat dispariția copilei sâmbătă seara, în jurul orei 20:40. Adolescenta a plecat de acasă în timpul zilei, la cules de ciuperci.

Polițiștii au căutat-o pe fată sâmbătă seara, însă din cauza vizibilității reduse, acțiunea s-a încheiat duminică dimineața, în jurul orei 4:00. Însă duminică dimineața, părinții acesteia au fost anunțați de un vecin că fata a fost găsită într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri. Din păcate, copila era decedată.

„La primele ore ale dimineții, aparținătorii au anunțat polițiștii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să se stabilească în urma necropsiei dispuse, cauzele și modalitatea producerii decesului și împrejurările producerii evenimentului”, au transmis polițiștii, potrivit ziarului Bistrițeanul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă