O femeie și-a înjunghiat soțul când a văzut în telefonul lui fotografii cu ea când era tânără. A crezut că o înșală cu acea femeie

1 lună in urmă 11


O soție confuză și înfuriată și-a înjunghiat soțul, după ce i-a văzut în telefon fotografii cu o femeie mai tânără, care s-a dovedit a fi ea însăși, în urmă cu câțiva ani. Femeia, care a fost identificată doar ca Leonora N., a fost arestată pe 22 ianuarie, în Sonora, Mexic, scrie Adevărul, care preia informații din Yucatan Magazine.


Înfuriată, femeia și-a atacat soțul cu un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori, după ce a văzut fotografii cu el și cu o „femeie mai tânără” în telefonul său mobil.


S-a dovedit că fotografiile erau ale lor, când încă erau doar iubiți și nu se căsătoriseră, pe care soțul le-a digitalizat pentru a le putea stoca în telefonul său, potrivit raportului poliției.


Juan N. a reușit să-i explice soției sale acest lucru abia după ce a dezarmat-o de cuțit, dar între timp fusese înjunghiat.


Poliția a ajuns la fața locului după ce vecinii au auzit strigăte și zgomote din casa lor și au sunat imediat după ajutor.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă