O femeie din SUA susține că a câștigat la Loto, dar biletul de 26 de milioane $ a fost distrus în mașina de spălat

1 lună in urmă 24

O femeie din Statele Unite susține că a cumpărat biletul câștigător la loto, în valoare de 26 de milioane de dolari, dar l-a uitat în buzunarul unor pantaloni pe care i-a pus la spălat. Americanca ghinionistă susține că biletul s-a distrus la spălare, scrie BBC. 

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Shutterstock

Biletul câștigător SuperLotto Plus a fost vândut într-un magazin din Norwalk, în luna noiembrie. O femeie susține că a cumpărat biletul câștigător, dar acesta s-a dezintegrat, după ce l-a uitat în buzunarul unor pantaloni pe care i-a pus în mașina de spălat. Din păcate, fără dovadă, americanca nu și-a putut ridica premiul, iar termen stabilit pentru revendicarea banilor a expirat joi.

Organizatorii loteriei spun că premiul trebuie ridicat în termen de 180 de zile de la extragere, care a avut loc pe 14 noiembrie.

O vânzătoare a magazinului din Norwalk, Esperanza Hernandez, a declarat pentru Whittier Daily News că, într-adevăr, o femeie s-a prezentat miercuri la sediul loteriei, susținând că este deținătoarea biletului câștigător, dar că a pierdut biletul.

Un reprezentat al Loteriei din California a explicat faptul că imaginile de pe camera de supraveghere din magazin nu sunt suficiente pentru a demonstra că, într-adevăr, femeia este deținătoarea biletului câștigător. De asemenea, organizatorii au spus că banii nerevendicați vor ajunge, ca donație, la școlile din statul California.

Numerele câștigătoare pentru extragerea din noiembrie au fost 23, 36, 12, 31, 13 și 10.

Nu este pentru prima dată când oamenii au pretins că au cumpărat bilete câștigătoare pe care ulterior nu au putut să le arate vânzătorilor sau reprezentanților loteriei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă