O femeie din SUA, arestată după ce şi-a obligat copilul să stea în portbagaj de teamă să nu-i dea Covid

2 săptămâni in urmă 25

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost arestată după ce s-a descoperit că şi-a transportat fiul în portabagaj de teamă să nu se infecteze cu Covid.

O femeie din SUA, arestată după ce şi-a obligat copilul să stea în portbagaj de teamă să nu-i dea Covid

Profimedia

Femeia, o profesoară din Texas, şi-a obligat fiul în vârstă de 13 ani să intre în portbagajul maşinii pentru a-l duce la un centru de testare. Copilul făcuse un test acasă, care ieşise pozitiv. De teamă să nu se infecteze, femeia l-a pus pe adolescent să stea în portbagaj până ajunge la centrul de testare.

În momentul în care au ajuns, iar personalul medical de la centrul de testare a văzut de unde coboară copilul, au fost alertate imediat autorităţile, informează ABC. "Poliţia a deschis o anchetă în acest caz care s-a finalizat cu un mandat de arestare pentru femeia în vârstă de 41 de ani. Din fericire, copilul nu a avut de suferit în urma acestui incident, dar nu am mai auzit până acum ca cineva să fie pus în portbagaj pentru că a avut un test pozitiv", au declarat poliţiştii texani. Aceştia au mai precizat că viaţa copilului ar fi fost pusă în mare pericol dacă maşina condusă de mama sa ar fi fost implicată într-un accident, fie el şi unul minor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă