O femeie din Cluj-Napoca, înjunghiată într-un magazin de un adolescent de 17 ani

4 săptămâni in urmă 13

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată vineri seară, într-un magazin din Cluj-Napoca. Autorul, un adolescent de 17 ani, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri, informează News.ro.

Poliţiştii din Cluj au demarat o anchetă, vineri seară, după ce au fost sesizaţi că o femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca de o persoană care a fugit. „În jurul orei 18:30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă”, a transmis, vineri seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conştientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

”De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă