O femeie din California a născut gemeni în ani diferiţi. Şansele erau de unu la două milioane

2 săptămâni in urmă 19

O femeie din California a născut în noaptea dintre ani, astfel că gemenii săi vor figura în acte ca fiind născuţi în ani diferiţi.

O femeie din California a născut gemeni în ani diferiţi. Şansele erau de unu la două milioane

Captura Twitter

Cei doi bebeluşi au venit pe lume la o diferenţă de doar câteva minute, suficient însă pentru a fi "despărţiţi" de un an, notează Insider. Potrivit sursei citate, diferenţa dintre cei doi copii a fost de doar 15 minute.

"Natividad (n.red. clinica unde s-au născut cei doi copii) a salutat-o pe Aylin Yolanda Trujillo ca primul bebeluş al lui 2022", au anunţat reprezentanţii spitalului pe Twitter. Fratele ei geamăn, Antonio Alfredo Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, mai exact pe 31 decembrie, la ora 23:45. Potrivit reprezentanţilor clinicii, şansele ca un astfel de eveniment să se producă sunt de unu la două milioane.

At midnight, Natividad welcomed Aylin Yolanda Trujillo as the area's first baby of 2022! Her twin, Alfredo Antonio Trujillo, was born 15 minutes earlier at 11:45 pm Friday, Dec. 31, meaning their birthday falls on a different day, month and year— a 1 in 2 million chance! pic.twitter.com/Lm5hkOpNBo

— Natividad (@NMCInspires) January 2, 2022

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă