O femeie cu deficiențe de vedere a sunat la poliție să raporteze dispariția soțului. Bărbatul a fost găsit împușcat, în casă

3 săptămâni in urmă 22


Tragedia a fost anunțată de biroul șerifului din Natchitoches, statul american Louisiana, pe pagina de Facebook, scrie Bild. O femeie cu deficiențe de vedere a raportat poliției dispariția soțul ei, William Robert Lang, 76 de ani. Persoana căutată a fost găsită moartă de agenți, în dormitorul său.


Femeia, 70 de ani, a sunat la numărul unic de urgență pe 29 decembrie 2021 și a spus că nu și-a mai auzit soțul din ziua precedentă. La ora 18.00, o patrulă a plecat spre casa cuplului. În timp ce o audiau pe soție, polițiștii au constatat mașinile familiei sunt parcate în fața casei.


Un agent a văzut un geam spart, așa că oamenii legii au cerut să intre în casă. Au găsit cadavrul, care prezenta mai multe răni prin împușcare, într-un dormitor al imobilului.


Ccazul a fost calificat drept omucidere, însă poliția nu a reținut niciun suspect.


Un purtător de cuvânt al biroului șerifului a declarat că „anchetatorii lucrează pentru a aresta persoana sau pe cei care au fost implicați în uciderea bărbatului”. Au fost audiați membri ai familiei persoane din cercul de prieteni și au fost unt analizate imaginile captate de camarele de supraveghere.


Motivul tragediei nu este, momentan, cunoscut. Poliția nu a dat niciun răspuns cu privire la faptul că văduva nu a auzit zgomotul produs de geamul spart și de împușcături.


În 2010, William Lang a candidat fără succes la un loc de senator.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă