O femeie a rămas complet paralizată după Covid-19, în Anglia. Familia e în stare şoc: ”Medicii ne-au întrebat dacă vrem să o resusciteze!”

1 lună in urmă 23

O femeie de 55 de ani din Cambridge, mamă a patru copii, a rămas complet paralizată după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19, în urmă cu aproximativ trei luni. De când s-a vindecat de cumplita boală, Ayesha Hussein nu mai poate vorbi, nu se mai poate mișca și nici măcar nu mai poate respira de una singură.

Ayesha Hussein a rămas complet paralizată după Covid-19

O femeie a rămas complet paralizată după Covid-19. Familia e în stare şoc

Facebook/Mirror.co.uk

Ayesha Hussein nu mai poate vorbi, nu se mai poate mișca și nici măcar nu mai poate respira de una singură. Fiica femeii speră la o minune, deși medicii nu-i mai dau nicio șansă să-și revină.

Familia femeii este încă în stare de șoc, după ce medicii au întrebat dacă sunt de acord să o lase să moară sau să o țină în viață, potrivit Cambridge News.

Una dintre fiicele femeii, Mina, a promis că nu va pune capăt niciodată vieții mamei sale și speră într-o zi să o poată aduce acasă. „Vrem doar mama noastră înapoi. Medicii spun că va fi invalidă, dar nu ne pasă în ce stare se află.”

Ayesha Hussein s-a infectat cu coronavirus de Crăciun

Coșmarul Ayeshei a început de Crăciun, când a început să tușească și să aibă probleme cu respirația. Pe 29 decembrie a fost dusă de urgență la spital într-o ambulanță. Două zile mai târziu, a fost conectată la un ventilator și la o săptămână după aceea temperatura ei a crescut până la 42C, înainte de a cădea în comă.

Necazurile s-au ținut lanț de familia femeii și, ca și cum nu ar fi fost îndeajuns, în timp ce se afla în spital, hoții au pătruns în casa ei, luându-i mașina și bijuteriile. Ulterior, mare parte dintre aceste bunuri au fost recuperate.

Covid-19 i-a afectat puternic creierul

Însă medicii nu își pot explica încă din ce cauză Covid-19 i-a afectat atât de tare creierul, făcând imposibilă mișcarea, vorbirea sau ascultarea.

Acum, în cea de-a patra lună petrecută în spital, medicii au emis un ultimatum terifiant familiei sale.

"Medicii au spus că trebuie să luați în considerare posibilitatea de a-i pune capăt vieții. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii.

În ciuda a ceea ce spun medicii despre starea femeii, fiica ei, Mina, speră să o aducă într-o bună zi pe mama ei acasă și a început strângerea de fonduri pentru a plăti facturile și chiria lui Ayesha. Până în prezent, ea a strâns peste 7.000 de lire sterline pe GoFundMe și a spus că banii vor fi folosiți pentru a-și sprijini mama în momentul în care va putea părăsi spitalul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

covid coronavirus paralizata mama anglia infectata ayesha hussein
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă