O femeie a rămas blocată în baie din cauza mașinii automate de spălat vase, în Germania. Pompierii au eliberat-o după câteva ore

1 săptămână in urmă 123

Caz bizar în Lörrach, landul german Baden-Württemberg, relatat de Poliția din Freiburg pe pagina de Facebook: o mașină de spălat vase care s-a deschis singură după terminarea programului a ținut o tânără capitivă în propria baie timp de câteva ore!

Dispozitivele cu acțiune autonomă sunt adesea o ușurare în viața de zi cu zi, dar pot avea și capcanele lor. A simțit-o pe propria piele o tânără de 21 de ani care tocmai închiriase o casă în Lörrach

Aparatul modern de spălat vase s-a deschis în urma încheierii procesului și a blocat ușa băii, care se deschidea în exterior, așa cum a anunțat poliția.

Baia nu avea ferestre și, în ciuda tuturor încercărilor de a face zgomot prin bubuituri în pereți, nu a fost auzită de vecini.

Întrucât femeia nu cunoștea pe nimeni în zonă, deoarece se mutase cu doar o zi înainte, a sunat un prieten din landul Hesse, care alertat, apoi, poliția.

Prima patrulă care a sosit nu a putut face nimic, deoarece chiriașul lăsase cheia în interior.

Abia când pompierii au ajuns la fața locului au reușit să deschidă ușa „fără deteriorare”, iar tânăra a scăpat din „captivitate”.

„Morala povești: nu uita funcțiile masinii tale inteligente de spalat vase!”, a transmis, ironic, poliția germană.

Foto: Polizei Freiburg

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă