O femeie a murit după ce s-a vaccinat anti-covid - Acum s-a aflat motivul decesului

1 lună in urmă 1

SÂMBĂTĂ, 23 IANUARIE 2021, 21:24

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

DSP Bacău a transmis printr-un comunicat de presă motivul pentru care o femeie a decedat imediat după ce a fost vaccinată anti-coronavirus:

”La nivelul centrului de vaccinare au fost respectate procedurile de lucru şi protocoalele specific. În cadrul procedurii de triaj au fost măsurate constantele (tensiunea arterială, frecventa cardiacă, SpO2), care se încadrau în limite normale. După vaccinarea împotriva COVID-19, persoana a fost îndrumată în punctul de supraveghere postvaccinare, unde a fost supravegheată  de către medicul coordonator al Centrului de vaccinare timp de 15 minute. Nu a prezentat nicio reacţie postvaccinală şi a urmat circuitul de ieşire”, a precizat DSP BAcău.

"Menţionăm că pacienta se afla în evidenţele medicului de familie cu multiple comorbidităţi de natură cardiacă, neurologică şi diabet zaharat. Conform informaţiilor deţinute la nivelul UPU-SJU Bacau, pacienta s-a prezentat cu simptomatologie care a impus acordarea asistenţei medicale de urgenţă în contextul multiplelor comorbiditati existente. La examenul clinic şi paraclinic efectuat în cadrul Unităţii de Primiri Urgente-SJU Bacău, pacienta a fost diagnosticată cu tulburare majora de ritm cardiac care nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi care a determinat decesul”, a mai transmis DSP Bacău.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă