O femeie a lovit cu pumnul un polițist care i-a reproșat că nu poartă mască. Tânăra a refuzat să se legitimeze și a vrut să fugă

4 săptămâni in urmă 21

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 12:45

33 citiri

O femeie a lovit cu pumnul un polițist care i-a reproșat că nu poartă mască. Tânăra a refuzat să se legitimeze și a vrut să fugă

O femeie din Galați, care aștepta într-o stație de autobuz, a bătut un polițist local miercuri, 3 noiembrie, după ce omul legii i-a făcut o observație.

Concret, femeia nu purta mască, iar când patrula de poliție i-a atras atenția, aceasta a făcut scandal, a refuzat să se legitimeze, iar apoi a încercat să fugă.

Totul a culminat când un polițist a încercat să o împiedice, astfel că femeia i-a dat un pumn în față. Agresoarea a primit amendă dublă și a fost acuzată de ultraj.

”Pe data de 03 noiembrie 2021, o patrula polițiști locali, în timp ce asigura măsuri de ordine pe strada Brăilei, în stația de autobuz și zona aferentă acesteia, cu privire la respectarea normelor sanitare de prevenire și combatere a virusului Covid -19, au identificat o persoana in varsta de 44 ani, din Galați, care se deplasa în zona stației fără a purta mască de protecție sanitară.

La cererea unuia dintre polițiști să respecte normele prevăzute de starea de alertă, respectiv portul măștii, aceasta a devenit agitată, proferând injurii polițiștilor locali, și a refuzat să prezinte actul de identitate, vrând să plece de la fața locului. Polițiștii locali au încercat să o împiedice să părăsească locul fără să se legitimeze, moment în care unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în față de către aceasta, cauzându-i leziuni pentru care care medicul legist i-a acordat zile îngrijiri medicale (afecțiune ORL).

După incident, persoana în cauză a fost condusă la Secția nr. 2 Poliție Națională, unde cu greu a fost identificată. I s-au aplicat două sancțiuni, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferare de injurii, refuz de legitimare și conform Legii nr. 55/2020, pentru lipsa portului măștii de protecție sanitară. Au fost întocmite actele procedurale de constatare a ultrajului.” a transmis IPJ Galați.

Citeste si:

Trei membri ai unei familii au fost agresaţi de un băiat de 13 ani pentru că i-au atras atenţia să dea muzica mai încet

Trei membri ai unei familii din Iana, județul Vaslui, mama, tatăl şi fiica, au fost agresaţi de un băiat de 13 ani căruia i-au atras atenţia să dea muzica mai încet, au informat...

O femeie cu mandat european pentru furturi în Italia a evadat înainte de a fi dusă în arest

O femeie de 38 de ani dată în urmărire de autoritățile de la Roma pentru mai multe furturi în Italia a fugit în seara zilei de joi, 4 noiembrie, de sub escorta poliţiştilor în timp ce era...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă