O femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca. Autorul atacului este un adolescent de 17 ani

4 săptămâni in urmă 21

O femeie a fost înjunghiată în piept, vineri seară, într-un magazin din Cluj-Napoca, de un tânăr de 17 ani care a fugit imediat după atac. Polițiștii l-au identificat în scurt timp și l-au dus la audieri, pentru a stabili motivul faptei sale.

Femeie înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca. Autorul atacului, un adolescent de 17 ani

Femeie înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca. Autorul atacului, un adolescent de 17 ani

Femeia de 33 de ani a fost înjunghiată în zona cervicală și urmează să fie operată. În prezent, ea este intubată.

Potrivit IPJ Cluj, totul s-a întâmplat în jurul orei 18.30, când poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

În baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă