O femeie a fost desfigurată de iubitul ei care a bătut-o cu un furtun de irigație și cu încărcatorul telefonului

2 luni in urmă 25

O femeie din Italia, de origine română, a fost victima unui abuz îngrozitor din partea partenerului de viață, în vârstă de 42 care a bătut-o îngrozitor cu furtunul de irigație și cu încărcătorul telefonului.

Femeia a declarat polițiștilor că partenerul ei a bătut-o cu sălbăticie folosind furtunul de irigație și încărcătorul telefonului, până i-a spart nasul și a desfigurat-o. Ulterior atacului, femeia a fost internată în spital.

Bărbatul român, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat, de autorități și acuzat de violență și rele tratamente împotriva partenerei sale.

Femeia a găsit curajul să povestească polițiștilor că a trăit un adevărat calvar lângă partenerul ei, care a supus-o unor bătăi îngrozitoare timp de patru ani.

Miercuri, carabinierii au pus în executare un ordin, emis de un magistrat pentru cercetări preliminare de la Judecătoria din Mantua, împotriva unui bărbat de 42 de ani, de origine română, care a fost trimis în închisoare.

O femeie din Italia a depus plângere împotriva unui român pentru violențe

Românul va fi tras la răspundere în fața instanței pentru episoadele grave de violență la care și-a supus iubita.

Femeia s-a prezentat la camera de urgență Carlo Poma din Mantua cu o fractură gravă a nasului și alte vânătăi pe față și picioare, astfel carabinieri au demarat de urgență o anchetă, pentru a pune punct violențelor la care este supusă.

După ce victima a depus o plângere, carabinierii au activat „codul roșu”, iar bărbatul a fost dus la închisoarea din via Poma și pus la dispoziția autorităților judiciare, relatează Antena3.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă