O femeie a dat naștere celui de-al șaselea copil însă a murit din cauza COVID înainte de a-și putea ține bebelușul în brațe

1 lună in urmă 1

De Iulia Iancu.
Publicat: 08.01.2021, 11:04.
Actualizat: 08.01.2021, 11:07

Cel mai frumos moment pentru o familie din California s-a transformat în tragedia. O femeie a dat naștere celui de-al șaselea copil însă a murit din cauza coronavirusului, înainte să apuce să-și cunoască fiul. 

Ashley alături de fiii săi

Ashley alături de fiii săi

GoFundMe / New York Post

Femeia lucra ca asistentă într-un cămin, când s-a infectat cu coronavirus în ciuda precauțiilor luate Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ashley Gomez, o mămică din California, s-a infectat cu coronavirus în timpul sarcinii cu celd e-al șaselea fiu. Femeia a murit imediat după ce a născut, fără șansa de a-și ține în brațe bebelușul, scrie New York Post.

Ashley lucra ca asistentă la un cămin, unde s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Tânăra mămică a fost transportată de urgență la spitalul Kaiser Permanente, la finalul lunii decembrie, după ce s-a plâns că nu poate respira. Soțul său a declarant că, înițial, femeia nu a vrut să meargă la spital, așa că a fost nevoit să o oblige, îngrijorat pentru sănătatea femeii și a bebelușului nenăscut.

Odată ce a ajuns la spital, Ashley a fost supusă unei operații de urgență și a născut, pe 20 decembrie, prin cezariană. Însă, mămica și fiul au fost separate imediat din cauza riscului de infectare.

“Ce mă doare cel mai tare este că nu a apucat să-și țină bebelușul în brațe”, a declarant soțul femeii care a mai adăugat că băiețelul născut perfect sănătos va purta numele “Corey”.

A doua zi după ce a născut, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit. Familia a povestit că tânăra mămică a lucrat din greu, în ciuda condiției sale, dar a avut mare grijă cu pacienții săi și a respectat măsurile anti-COVID.

„Sunt șocat, mai ales că a fost extrem de atentă. A purtat mască, inclusiv echipament de protecție”, a declarat mama femeii. „Și-a iubit foarte mult copiii. Băieții ei au însemnat totul pentru ea”.

deces coronavirus coronavirus sua cazuri covid ashley gomez
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă