O femeie a căzut de la înălţime în Cluj, în stare gravă

1 lună in urmă 2

Echipe de salvatori au intervenit miercuri în jurul prânzului în Cluj-Napoca pentru a acorda asistenţă unei persoane care căzuse de la înălţime. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani. Evenimentul s-a produs pe pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoc, la un bloc cu patru etaje.

Femeia căzută prezenta multiple traumatisme și îşi pierduse starea de conștiință. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență și a transportat-o la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

„În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiință. Femeii, în vârstă de cca 40 de ani, i s-a acordat asistență medicală de urgență de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la fața locului, era critică”, a transmis ISU Cluj.

Citeşte şi: O femeie s-a aruncat de la etajul patru. Gest extrem făcut din cauza stresului de la serviciu

De asemenea, un tânăr de 23 de ani s-a aruncat noaptea trecută de la etajul 6 al unui bloc din Timişoara. Tânărul de 23 de ani locuia împreună cu un prieten pe strada Ioan Barac din Timișoara. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 4, s-a trezit având un comportament ciudat și a fugit de acasă, complet dezbrăcat, le-a povestit prietenul său polițiștilor.

Tânărul a ajuns până la un bloc de pe bulevardul Dâmbovița, a intrat în scară și a urcat la etajul 6. A forțat ușa de la intrarea în spălătorie și s-a aruncat în gol.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Polițiștii timișoreni au început acum o anchetă și încearcă să afle cum a ajuns tânărul să se sinucidă.

Citeşte şi: Bebeluș de cinci luni MORT după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etajul 17 și a căzut peste el

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă