O fată din Iaşi, filmată în timp ce era bătută şi umilită de o altă adolescentă din cauza unui băiat

3 zile in urmă 234

De Mihaela Uretu.
Publicat: 10.06.2021, 11:46.
Actualizat: 10.06.2021, 11:46

O nouă zi, o nouă bătaie între adolescenţi. De data aceasta, protagonistele sunt două fete din Iaşi care s-ar fi luat la bătaie din cauza unui băiat.

  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

O fată a fost filmată în timp ce era bătută şi umilită în plina stradă de către o altă adolescentă. Incidentul a avut loc în Iaşi. Fata a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele de către agresoare. Deşi mai mulţi tineri au fost martori la acest incident, aceştia au asistat impasibili la bătaie. Ba mai mult, rădeau văzând cele întamplate.

Bătaie vine după ce cu puţin timp înainte, aceeaşi fată, ar fi fost bătută şi la şcoala unde învaţă. Potrivit poliţiştilor, aceştia au fost sesizaţi ieri, în jurul orei 11 de către un cadru didacti al Colegiului Naţional Ştefan cel Mare pentru că o fată în vârstă de 16 ani ar fi fost bătută şi trasă de păr de o elevă a Liceului Tehnologic din oraş. Discuțiile în contradictoriu ar fi fost generate de relația uneia dintre ele cu un băiat.

Ministrul Sorin Cîmpeanu promite mai multe controale în cele mai multe şcoli din ţară după ce un elev s-a aruncat de la geam în Capitală după şicanele colegilor. Inspectorul şcolar general a fost demis după ce a catalogat incidentul drept o "joacă de copii". Corpul de control încă face verificări în acest caz.

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Clara Mihociu și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă