O emisiune plină de umor, în curând pe Antena 1. Teo, Vio, Costel şi Dan Badea vor fi juraţii celei mai noi emisiuni de stand-up comedy din România

1 lună in urmă 3

Dacă speraţi să deveniţi printre cei mai buni comedianţi ai ţării, acum e momentul să vă arătaţi talentul. Teo, Vio, Costel şi Dan Badea vor fi juraţii unui nou show. Antena 1 organizează casting!

Casting pentru cei care au umorul în sânge Căutăm oameni plini de umor. Înscrieri pe casting.a1.ro Filmările emisiunii de stand-up comedy vor începe în curând

Dacă aveţi glume cu care vă faceţi prietenii să râdă des, e cazul să vă gândiţi la o carieră în stand-up comedy! O nouă emisiune va începe în curând la Antena 1 şi fix asta caută: oameni cu umorul în sânge. Numerele vor fi jurizate de patru nume ale stand-up-ului românesc. Teo, Vio, Costel şi Dan Badea sunt juraţii celui mai nou show de stand-ul comedy din România.

Odată cu glumele lor, a apărut şi noţiunea de stand-up comedy în România. S-a întâmplat în urmă cu nişte ani. Cei patru comedianţi au fost prezenţi în platoul Observatorului ca să ne dea detalii despre noua emisiune, dar şi să le cunoaştem, pe larg, poveştile.

Îi căutăm pe urmaşii noştri

"Îi căutăm pe urmaşii noştri. Pentru că am ajuns să facem ceva bun, uitl şi vrem să lăsăm asta urmaşilor noştri. Aceasta emisune s-a născut pentru că foarte mult succes la Iumor a avut stand-up-ul, numerele virale,au fost foarte mulţi finalişti, foarte mulţi câştigători.", au povestit juraţii în platoul Observator.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

social observator13 costel teo vio comedianti emisiune
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă