O educatoare din Teleorman a fost găsită fără suflare

1 lună in urmă 251

O educatoare de 39 de ani, din Teleorman, a fost găsită moartă, iar prima variantă a anchetatorilor este că femeia şi-a pus capăt zilelor.

Educatoarea din Teleorman ar fi fost găsită fără suflare chiar de soţul ei

Educatoarea din Teleorman a murit la numai 39 de ani

Facebook - Grădiniţa cu Program Prelungit Ion Creangă, Alexandria

  • Educatoare din Teleorman a murit la numai 39 de ani.

Tragedia s-a petrecut în municipiul Alexandria, Daniela fiind educatoare la Grădiniţa cu Program Prelungit "Ion Creangă". Primele informaţii de la faţa locului arată că femeia a fost găsită spânzurată, din acest motiv anchetatorii mergând pe varianta sinuciderii.

De asemenea, există informaţii conform cărora Daniela ar fi fost găsită fără suflare chiar de soţul ei şi ar fi lăsat şi un bilet de adio.

Anunţul decesului educatoarei, făcut de reprezentanţii grădiniţei unde lucra

Anunţul decesului educatoarei de 39 de ani a fost făcut de reprezentanţii Grădiniţei cu Program Prelungit "Ion Creangă", pe pagina de Facebook a instituţiei.

Reprezentanţii grădiniţei respective au transmis şi un mesaj tulburător: "De astăzi, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit "Ion Creangă" a rămas cu un gol imens. Cu tristețe și durere ne rugăm și plângem plecarea la cer a colegei noastre Daniela Neață. Un suflet cald și bun, o colegă extraordinară și un dascăl excepțional, apreciată și iubită de toți cei care au avut norocul să o cunoască. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă