O echipă fruntașă din Liga 3 și-a dat afară golgheterul și îi aduce acuzații grave. Atacantul, fost la CS U Craiova sau Rapid, n-a putut explica legătura cu unul dintre arbitrii condamnați în dosarul ”Mită pentru arbitri”, în urma căruia FC Argeș era retrogradată

1 lună in urmă 2

Decizie ciudată la CSM Focșani, luată după primul meci oficial disputat în 2021. Echipa din Seria a 2-a a Ligii 3, care are pentru al doilea sezon la rând ca obiectiv promovarea, a decis să își dea afară golgheterul din acest sezon.

Sergiu Jurj, unul dintre fotbaliștii cu experiență pe care îi avea la dispoziție antrenorul Alin Chița, a fost dat afară. Acesta marcase cinci goluri în prima parte a sezonului Ligii 3, fiind golgheterul echipei.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți vedea pe Liga2.ro:

The post O echipă fruntașă din Liga 3 și-a dat afară golgheterul și îi aduce acuzații grave. Atacantul, fost la CS U Craiova sau Rapid, n-a putut explica legătura cu unul dintre arbitrii condamnați în dosarul ”Mită pentru arbitri”, în urma căruia FC Argeș era retrogradată appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă