O echipă din Liga a 4-a Constanța are în lot un jucător care a evoluat în preliminariile din Europa League și Liga Campionilor. Acum visează la promovarea în Liga 3 din România

3 săptămâni in urmă 21

CS Eforie, unul dintre cele patru cluburi înscrise în Liga a 4-a Constanța în condițiile minime impuse de FRF pentru desemnarea unei campioane județene până cel târziu în data de 8 mai, are în lot un jucător care în cariera sa a evoluat atât în preliminariile Ligii Campionilor, cât și în cele ale Europa League, scrie Ziua de Constanța.

Nigerianul Ovye Monday Shedrack (28 de ani) a semnat de curând cu echipa de pe litoral, pentru a o ajuta să devină campioană în Constanța. În cariera sa, pe când activa la Milsami Orhei, echipă cu care a ieșit campion în Republica Moldovan (în 2015), fundașul africa a apucat să joace în cinci meciuri (patru în 2013, respectiv unul în 2015) în preliminariile Europa League, cât și în patru jocuri din preliminariile Ligii Campionilor (toate în 2015).

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post O echipă din Liga a 4-a Constanța are în lot un jucător care a evoluat în preliminariile din Europa League și Liga Campionilor. Acum visează la promovarea în Liga 3 din România appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă