O echipă de tradiție și-a recuperat identitatea! "Avem palmaresul, culorile și sigla vechiului club"

2 săptămâni in urmă 1

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Ceahlăul Piatra Neamț se luptă pentru accederea în Liga 3, iar acum are și identitatea formației care a dat faliment în 2016:  "Am reușit săptămâna trecută, după câteva demersuri demarate la sfârșitul anului trecut, să aducem în patrimoniul clubului palmaresul, culorile și sigla vechiului FC Ceahlăul Piatra Neamț.

O echipă de tradiție și-a recuperat identitatea! "Avem palmaresul, culorile și sigla vechiului club"

Este una dintre cele mai importante realizări, acum ne rămâne doar să câștigăm toate meciurile până la finalul campionatului, este cel mai important lucru.

Vom lua toate măsurile care se impun, vom asigura tot ce este necesar din punct de vedere al dotărilor, al condițiilor de antrenament și de joc, astfel încât jucătorilor și staff-ului să nu le lipsească nimic. Bineînțeles, în eventualitatea intrării la barajul de promovare și a promovării, vor exista prime pe măsură", a declarat unul dintre conducătorii echipei, Anton Măzărianu, pentru Exploziv TV.

Ceahlăul Piatra Neamț a luat naștere în 1919 și cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 4, în sezonul 1999/2000. Urșii carpatini au la activ 18 sezoane în Liga 1, iar acum speră să revină în elita fotbalului românesc.

VIDEO Ceahlăul s-a duelat cu Petrolul în Cupa României în acest sezon

Ceahlăul luptă pentru promovarea în Liga 3

Etichete: palmares , ceahlaul piatra neam , csm ceahlaul piatra neamt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă