O doctoriță de la o clinică privată din Constanța a fost găsită moartă în camera de gardă. Anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii pe fondul depresiei

3 săptămâni in urmă 25

O doctoriță în vârstă de 38 de ani a fost găsită moartă în camera de gardă de la un spital privat din Constanța, potrivit unui comunicat al Poliției.

Polițiștii și procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, pe trupul neînsuflețit al femeii nefiind descoperite urme de violență. Femeia ar fi fost în depresie, conform unor surse judiciare.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii, potrivit unor surse, însă la fața locului nu a fost găsit un bilet de adio, potrivit surselor.

Comunicatul Poliției Constanța

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă