O dentistă ieșită la pensie a lăsat moștenire 5 milioane de euro unor străini, în Italia. Mesajul ei pentru rudele scoase din testament

3 săptămâni in urmă 25

Angela Torelli, o dentistă din Italia ieșită la pensie, și-a lăsat întreaga avere, de până la 5 milioane de euro, mai multor organizații caritabile, în vreme ce propriile rude au fost excluse din testament.

O dentistă ieșită la pensie a lăsat moștenire 5 milioane de euro unor străini, în Italia

O dentistă ieșită la pensie a lăsat moștenire 5 milioane de euro unor străini, în Italia

Shutterstock

  • Angela Torelli a murit la vârsta de 91 de ani.
  • Averea ei de aproximativ 5 milioane de euro a fost donată unor organizaţii caritabile.

Dentista pensionară din Genova a murit la vârsta de 91 de ani în 12 martie anul trecut. Înainte să își dea ultima suflare, ea a aranjat ca două ONG-uri care vin în sprijinul săracilor și al bolnavilor de cancer să primească aproximativ 2,5 milioane pentru Lega del Filo d'Oro, 1,5 milioane pentru genovezii nevoiași, prin Surorile Congregației „Surorile Săracilor” și o casă în Dolomiți pentru Asociația Italiană de Cercetare a Cancerului.

Dentista și-a pedepsit rudele pentru că au încercat să o interneze în azil

Din testament au fost excluse rudele femeii, care au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor.

„Mărturisesc, în cele din urmă, că nu pot ierta hărțuirea pe care mi-au provocat-o rudele cumnatului meu și sper că Bunul Domn nu mă va pedepsi pentru asta” a scris dr. Torelli în testamentul întocmit de notarul Piero Fracassi și încredințat, pentru executare, către avocata Simone Costa.

Fosta ei asistentă și femeia de serviciu, incluse în testament

Din testament nu lipsește asistenta fostei dentiste, iar soțului ei i-a rămas o casă din Prato Nevoso. Câte 20.000 de euro vor ajunge la femeia de serviciu și la administratorul care se ocupa de gestionarea proprietăților familiei.

În februarie, tot la Genova, o profesoară ieşită la pensie a lăsat moştenire 25 de milioane de euro mai multor spitale şi organizaţii de caritate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă