O cunoscută alpinistă a murit în Munţii Bucegi, chiar de ziua ei: Voia să omagieze ziua de naștere a surorii sale gemene

1 săptămână in urmă 12

Silvia Murgescu a murit în Munții Bucegi. Potrivit Salvamont Bușteni, alpinista a murit chiar de ziua ei de naștere. „Pentru că mai are o soră geamană, aceasta a vrut să omagieze, parcurgând traseul Albișoara Gemenelor. Din păcate, nu și-a găsit niciun partener de drum și a plecat singură în traseu. Pe la amiază, aceasta nu a mai răspuns la telefon, iar familia a început să se îngrijoreze”, spun salvamontiștii.

Ireal! O adolescentă de 14 ani s-a urcat la volan sub influența alcoolului, fiind încurajată de prietenul ei. Polițiștii au rămas mască!
Salvamontiștii din Bușteni și Prahova au primit apelul de urgență miercuri în jurul orei 18.00. O echipă aflată pe platou a încercat să plece spre Vf. Caraiman, dar nu a putut din cauza viscolului. O altă echipă a plecat din Bușteni pe urmele fetei, dar, „când au ajuns în zona de creastă, vântul puternic a șters urmele celei dispărute și aceasta nu a putut fi găsită”.

O altă echipă a Salvamont a reușit joi să localizeze victima. „Era căzută pe un versant SE-stic fără semne vitale”, susțin salvamontiștii din Bușteni.

Accident înfiorător în Bucureşti. Doi copii, loviţi de o maşină de Poliţie în misiune. O fetiţă nu a avut nicio şansă
Aceștia au cerut ajutorul elicopterului, dar misiunea de recuperare a fost anulată, după mai multe încercări, din cauza rafalelor puternice de vânt.

„Acțiunea de recuperare a trupului alpinistei va fi reluată imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru”, a transmis Salvamont Bușteni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă