O conferință organizată în București restricționează circulația și parcările, până în 14 octombrie. Zonele afectate

5 zile in urmă 18

Primăria Municipiului București anunță că pentru buna desfășurare a Conferinței Plenipotențialilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, ce va avea loc la București în perioada 26 septembrie - 14 octombrie 2022, se vor institui anumite restricții de circulație și de parcare a autoturismelor între orele 7.00 – 19.00, după cum urmează:

- pe bd. Națiunile Unite, bd. Libertății, Calea 13 Septembrie și str. Izvor, se va instala un perimetru de trafic delimitat doar pe prima bandă, de jur împrejurul Palatului Parlamentului în vederea fluidizării traficului.

- pe Calea 13 Septembrie, între str. Uranus și bd. Libertății – banda I de circulație;

- pe bd. Libertății (între Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei – benzile I, II și III de circulație, sensul de mers către rond Coșbuc);

- pe aleile de acces din Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei de la Academia Română;

- pe aleile de acces către parcarea Patriarhiei Române de la Catedrala Mântuirii Neamului;

- parcarea George Enescu;

- parcarea Sala Palatului;

- parcarea pentru autocare din zona Izvor/Hașdeu (intersecție str. Izvor cu str. B. P. Hașdeu) ;

- parcarea restaurantului Cina;

- parcarea Piața Libertății (Fântâna Zodiac);

- parcarea de la intersecția bd. Libertății cu bd. Națiunile Unite, în proximitatea sediului Poliției Locale și locurile de parcare din proximitatea hotelului J. W. Mariott.

„În perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, România va organiza cea de a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (ITU PP-22), eveniment de importanță majoră pentru sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor (IT&C) la nivel mondial. La eveniment se reunesc delegații din cele 193 de state membre pentru a decide viitorul organizației în ansamblul său, determinând astfel capacitatea sa de a influența dezvoltarea domeniului IT&C la nivel global”, potrivit comunicatului de presă, citat de Mediafax.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » O conferință organizată în București restricționează circulația și parcările, până în 14 octombrie. Zonele afectate

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă