O comună din Suceava devastată de 4 incendii într-o singură noapte. Printre victime se află și o tânără însărcinată

2 luni in urmă 31

O comună din Suceava a fost devastată de 4 incendii, care au izbucnit în noapte de miercuri spre joi într-o comună din Suceava. Pompierii au intervenit de urgență și şase proprietari au fost afectați. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor, în urma unui atac de panică. Printre victime s-a aflat și o tânără însărcitată care a fost transportată la spital.

”Şase proprietari, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, au fost afectaţi de incendii, astă noapte, în urma unei acţiuni intenţionate. Au intervenit la faţa locului pompierii militari şi lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini şi Baia, cu 8 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, joi dimineaţă, ISU Suceava.

Primul incendiu a fost sesizat, în jurul 1:00, când au fost incendiate locuinţele a două persoane care erau vecini. Una dintre acestea a fost afectată aproape în întregime, iar la a doua au ars bunurile dintr-o încăpere.

O comună din Suceava, spulberată de incendii. Un adăpost de animale a ars în totalitate

Câteva zeci de minute mai târziu, un alt incendiu a fost semnalat la patru stoguri de fân (cca 10 tone), aflate la aproximativ 150 de metri distanţă de cele două case arse.

În timp ce pompierii se luptau cu flacările, un alt incendiu a izbucnit la aproximativ 3 km distanţă, la un adăpost de animale, care a ars în totalitate. Focul a afectat parţial şi o anexă a proprietarului învecinat.

Ultimul incendiu a fost anunţat spre ora 4 00. Un alt stog de fân a fost incendiat (la 1 km distanţă) şi au ars aproximativ 5 tone de furaje.

”Pe timpul intervenţiilor, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru cinci femei, care au suferit atacuri de panică. Dintre acestea, o tânără însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare”, au mai transmis pompierii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă