O companie din SUA cere angajaților să se vaccineze. În caz contrar vor fi concediați

2 săptămâni in urmă 14

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 07:32

136 citiri

O companie din SUA cere angajaților să se vaccineze. În caz contrar vor fi concediați

Citigroup şi-a informat vineri angajaţii din SUA că cei care nu se vor vaccina până pe 14 ianuarie vor fi concediaţi, punând în aplicare o politică anunţată anul trecut, potrivit unei surse apropiate situaţiei transmite Reuters.

Banca este prima instituţie financiară majoră de pe Wall Street care începe să aplice această politică, în timp ce industria financiară analizează cum să îşi readucă angajaţii în birouri în condiţii de siguranţă, pe findul rpspîndirii vairantei Omicron a coronavirusului, care este extrem de contagioasă.

Citigroup anunţase în luna octombrie că va cere angajaţilor din Statele Unite că trebuie să fie vaccinaţi împotriva Covid-19, ca o condiţie de angajare.

Banca a explicat la momentul respectiv că respectă politica administraţiei Biden, care cere ca toţi angajaţii care lucrează pentru contracte cu guvernul să fie vaccinaţi. Guvernul este un client important al Citi, a spus Sara Wechter, director pentru resurse umane la Citigroup, într-o postare pe LinkedIn.

Citeste si:

Americanii vaccinați cu Pfizer vor putea face doza booster mai repede. Modificări în contextul Omicron

Persoanele care au primit o schemă completă de vaccin pentru Covid-19 al Pfizer şi BioNTech vor putea primi o injecţie de rapel la cinci luni după a doua doză, cu o lună mai devreme decât...

Circa 90% dintre bolnavii de la ATI din Marea Britanie nu au doza booster a vaccinului contra COVID

Până la 90% dintre bolnavii de Covid-19 internaţi la terapie intensivă în Regatul Unit nu au fost vaccinaţi cu un ”booster” anticovid, anunţă miercuri premierul britanic Boris Johnson,...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă