O cercetătoare de la Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan din Bucureşti, printre victimele incendiului de la Matei Balș

2 luni in urmă 3

Anastasia Victoria Andrei care a lucrat timp de 40 de ani ca biolog la Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan din Bucureşti, a murit în urma incendiului de la Matei Balș, scrie ziarul Adevărul. Colegii săi au transmis un mesaj emoționant pe pagina de Facebook Fundația Ana Aslan.

Potrivit, celui mai recent bilanț opt oameni au murit în urma incendiului care a izbucnit, vineri, la Institutul Matei Balș. În cazul ultimei victime , Ministerul Sănătății a anunțat că în perioada următoare o anchetă va stabili dacă există o legătură între decesul pacientului şi incendiu.

Printre victime se află și Anastasia Victoria Andrei, biolog la Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan . Aceasta a lucrat timp de 40 de ani înc adrul Institutului, iar colegii săi au transmis un mesaj emoționant.

„In memoriam, colegei noastre din primul plan(fotografie ataşată), Anastasia Victoria Andrei, cercetător timp de 40 de ani în Institutul fondat de către Ana Aslan, dispărută în tragedia de la Spitalul Balş !!!Un om de excepţie a plecat spre o lume mai bună !, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook Fundația Ana Aslan.

Incendiul de la „Matei Balş” a izbucnit vineri, în jurul orei 05.00, la parterul unui pavilion, unde erau internaţi bolnavi cu COVID-19.

O echipă mixtă formată din procurori, poliţişti criminalişti şi specialişti de la INSEMEX Petroşani continuă luni cercetările la faţa locului în cazul incendiului izbucnit la un pavilion al Institutului “Matei Balş”, unde erau trataţi pacienţi cu COVID-19.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei se vor relua audierile de martori, fiind chemate cadre medicale, dar şi rude ale victimelor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă