„O ceartă inutilă între incompetenți!”. Un fost arbitru dă de pământ cu FRF și LPF

1 lună in urmă 2

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA, a avut o reacție dură la adresa celor de la FRF și LPF, cu privire la scandalul dintre cele două foruri, care are la bază implementarea VAR-ului în fotbalul românesc.

În ultima perioadă, între FRF și LPF a pornit un adevărat „război”, cele două foruri acuzându-se reciproc de interese ascunse.

Joi, la sediul LPF, a avut loc Adunare Generală cu majoritatea conducătorilor cluburilor din Liga 1, în cadrul căreia s-a discutat despre introducerea VAR-ului în fotbalul românesc, însă părțile nu au ajuns la un numitor comun.

Adrian Porumboiu dă de pământ cu FRF și LPF

Fostul arbitru s-a declarat deranjat de scandalul iscat între FRF și LPF și îi numește incompetenți pe angajații celor două foruri. Acesta susține că VAR-ul trebuie implementat neapărat în fotbalul românesc, pentru a avea arbitraje corecte.

„O ceartă inutilă între incompetenți. Pentru că ambele «tabere» nu-și văd și nu-și cunosc atributul pe care îl au acolo unde sunt, fie că vorbim despre președintele Federației, fie că vorbim despre cei de la Ligă. Liga se pare că este cea care promovează această idee, care este, zic eu, salvatoare pentru arbitraje corecte. Concret, LPF-ul trebuie să asigure toată infrasctructura, iar Federația trebuie să plătească necondiționat instruirea arbitrilor. Eu nu înțeleg de ce nu se adună și nu lasă laurii, ce lauri să câștigi de pe treaba asta? Un lucru este clar, trebuie să fie implementat sistemul VAR”, a declarat Adrian Porumboiu, la GSP.

The post „O ceartă inutilă între incompetenți!”. Un fost arbitru dă de pământ cu FRF și LPF appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă