O cățelușă a sărit în fața mașinilor și a oprit traficul, în Canada, salvându-și stăpâna care leșinase pe stradă

2 săptămâni in urmă 2


Haley Moore a fost salvată de câinele ei însoțitor, Clover, de un an și jumătate, după ce a suferit o criză și a leșinat pe stradă. Cățelușa a sărit în fața mașinilor și a oprit traficul, notează BBC. Un șofer a intervenit, a sunat la urgențe, iar femeia a fost pusă pe picioare de medicii ajunși la fața locului. Impresionantele scene s-au petrecut pe 16 martie, în Stittsvilla, Canada.


Femeia a ieșit la plimbare prin cartierul ei, împreună cu câinele însoţitor, un superb exemplar din rasa ciobănesc de Maremma.


Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că, după ce Haley a căzut la pământ, cățelușa ei, Clover a verificat-o îndeaproape, iar apoi și-a desfăcut lesa și a sărit în mijlocul șoselei.


Cățelușa a încercat să oprească mașinile, inclusiv o camionetă.


Momentul în care șoferul de camion oprit de Clover îi acordă primul ajutor lui Haley.

Șoferul acesteia a coborât și a solicitat ajutor medical pentru femeia întinsă pe asfalt.


„Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii făcând tot felul de mişcări pentru a mă opri. Între timp, se și asigura că stăpâna ei este în regulă. A fost uimitor”, a explicat Dryden Oatway.„Tot ce îmi amintesc este că m-am trezit în ambulanţă, eram foarte confuză, nu ştiam ce se întâmplase.” a declarat proprietara câinelui pentru presa locală, după ce și-a revenit în ambulanță.


Captură video: CTV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă