O casă din Vaslui a ars în timpul unui incendiu izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată lângă o persoană decedată

1 lună in urmă 5

Un incendiu a izbucnit duminică în comuna Coroieşti după ce o lumânare a fost uitată aprinsă lângă o persoană decedată, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată.

„În incendiu nu au fost înregistrate victime, însă cetăţenii din localitate au apucat să scoată din casă o persoană decedată cu aproximativ o oră şi jumătate înainte de izbucnirea incendiului. După câteva ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 70 de metri pătraţi acoperiş din tablă pe astereală din lemn, trei camere de locuit şi bunurile aflate în interior , diverse textile şi documente. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare uitată aprinsă lângă persoana decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Persoana decedată era un bărbat în vârstă de 65 de ani, din satul Chilieni, comuna Coroieşti.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: SAJ Vaslui

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă