O cantitate uriaşă de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari, a fost descoperită din întâmplare de un om care făcea snorkeling, în SUA

1 lună in urmă 1

De Andreea Anghel.
Publicat: 06.03.2021, 08:03.
Actualizat: 06.03.2021, 08:04

Un om din SUA a dat din întâmplare peste o cantitate uriaşă de droguri, chiar în timp ce făcea snorkeling. Este vorba despre 68 de kilograme de cocaină, a cărui valoare a fost estimată la 1.5 milioane de dolari. Oamenii legii nu ştiu momentan cine este proprietarul drogurilor.

Prejudiciul se ridică la 1.5 milioane de dolari

O cantitate uriaşă de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari, a fost descoperită din întâmplare de un om care făcea snorkeling

Getty Images / USBPChiefMIP via Twitter

68 de kilograme de cocaină au fost descoperite din întâmplare de un snorkeller Prejudiciul se ridică la 1.5 milioane de dolari

Un snorkeller a dat peste o cantitate uriașă de cocaină în valoare de peste 1 milion de dolari, mai exact 1,5, plutind în largul coastei Statelor Unite. Persoana a rămas uluită când a descoperit pachetele de droguri, în timp ce înota în Florida Keys.

Biroul șerifului a spus că omul se afla în apă lângă Craig Key, când a observat un pachet negru plutind. Este vorba despre 68 de kilograme de cocaină. Drogurile ilicite au fost apoi predate Patrulei de Frontieră a SUA.

Agentul șef de patrulare Thomas G. Martin a declarat pe Twitter: ''Miercuri, un bun samaritean a descoperit 68 de kilograme de cocaină evaluate la peste 1,5 milioane de dolari plutind în #FloridaKeys''.

Până în prezent, originea imensului transport de droguri nu este încă cunoscută.

Captură de proporţii şi în Marea Britanie

Luna trecută, poliția din Marea Britanie a confiscat 2,3 tone de cocaină, estimată la aproximativ 184 milioane de lire sterline, pe care contrabandiștii au încercat să o aducă în țară într-un transport de banane din Columbia, potrivit dailystar.co.uk.

Se consideră că transportul este cel mai mare din Marea Britanie, după ce a fost descoperit într-o anchetă comună între Poliția Metropolitană și Agenția Națională pentru Criminalitate (NCA). Poliția atacat o zonă industrială din Tottenham, în nordul Londrei, pe 18 februarie, pentru a găsi imensul depozit. Au arestat 10 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 56 de ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

droguri cocaina snorkeling sua florida
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă