„O bombă care cutremură fotbalul mondial!”. Presa internațională, șocată de plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona

2 luni in urmă 31

Despărțirea dintre Lionel Messi și FC Barcelona a luat toată lumea fotbalului prin surprindere, presa internațională fiind de-a dreptul șocată că părțile nu și-au pus semnătura pe un nou angajament.

Detaliile noii colaborări păreau la un moment dat bătute în cuie, dar chiar în ziua când ar fi trebuit să bată palma pentru o nouă înțelegere, clubul catalan a anunțat că argentinianul nu va mai continua pe Camp Nou. Cu toate că indiciile duceau spre un contract care urma să expire în 2026, când mijlocașul va avea 39 de ani, Barcelona și Messi s-au despărțit înaintea începerii noului sezon din La Liga.

Plecarea jucătorului care a evoluat de-a lungul întregii cariere pentru FC Barcelona i-a surprins pe jurnaliștii sportivi din întreaga lume, care nu se așteptau la un astfel de deznodământ.

Presa internațională: „O bombă care cutremură fotbalul mondial!”

Spaniolii de la Marca au fost primii care au anunțat despărțirea dintre Messi și catalani, titrând „Este oficial, Messi nu va continua la Barcelona”.

El Mundo Deportivo a notat „Bomba Messi. Barcelona anunță ruptura cu Messi”, la fel de exploziv prezentând situația și La Nacion: „Răsturnare de situaţie neaşteptată. Lionel Messi părăseşte Barcelona: o bombă care cutremură fotbalul mondial”.

Gazzetta dello Sport: „Messi-Barcelona, s-a încheiat totul. Anunţul clubului: ‘Au fost obstacole economice şi structurale‘”.

Publicația online ole.com.ar a scris: Bombă mondială: Barcelona a anunţat că Leo nu va rămâne”.

Francezilor de la L’Equipe nu le-a venit să creadă că jucătorul argentinian nu va continua în tricoul blaugrana: Messi şi Barcelona, s-a terminat?”.

 

The post „O bombă care cutremură fotbalul mondial!”. Presa internațională, șocată de plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă