O biserică s-a făcut scrum într-un incendiu, în Vrancea. Pompierii nu au putut salva nimic din calea flăcărilor

2 luni in urmă 41

O biserică din Vrancea s-a făcut scrum, joi seară. Flăcările au cuprins în întregime lăcașul de cult, care a ars generalizat, incendiul fiind localizat după intervenţia echipajelor de pompieri. 

Biserica din Răstoaca a ars în totalitate

Galerie (4)

O biserică din Vrancea a fost făcută scrum într-un incendiu puternic. Pompierii nu au putut salva nimic

ISU Vrancea

Incendiul izbucnit joi, la o biserică din comuna Răstoaca, a mistuit întreaga clădire, pentru stingerea flăcărilor la intervenţie deplasându-se mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

"Prin apel la numărul unic de urgenţe 112 s-a anunţat producerea unui incendiu la o biserică din comuna Răstoaca. Intervin 5 echipaje cu 3 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani", au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

Incendiul a fost lichidat de pompieri după o intervenţie de aproximativ două ore, însă biserica a ars în totalitate pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă