O bătrână a lăsat moștenire 5 milioane de euro, însă și-a scos toată familia din testament - De ce a făcut acest gest și cui îi revin banii

3 săptămâni in urmă 12

Moștenire impresionantă lăsată de o femeie în vârstă de 91 de ani Moștenire impresionantă lăsată de o femeie în vârstă de 91 de ani

O bătrână în vârstă de 91 de ani a murit având o avere de 5 milioane de euro. Ea a lăsat prin testament banii în scopuri caritabile și nu a dat nimic familiei. Femeia, fost medic stomatolog, a avut și un motiv bine întemeiat pentru gestul său.

MIERCURI, 21 APRILIE 2021, 10:52

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

O femeie în vârstă de 91 de ani a murit și a generat un adevărat șoc pentru familia sa prin testamentul lăsat. Ea și-a scos toți moștenitorii din familie și a decis să lase toți banii, aproximativ 5 milioane de euro, unor fundații caritabile care ajută oamenii săraci.

Bătrâna a luat această decizie pentru fă rudele ar fi încercat să o interneze într-un centru pentru îngrijiri.

„Mărturisesc că nu pot ierta hărțuirea suferită de mine și de soțul meu din partea rudelor cumnatului meu. Sper că Bunul Dumnezeu nu va voi să mă pedepsească pentru asta”, a scris dr. Torelli în testament.

Ea a mai lăsat moștenire câte 20.000 de euro și pentru femeia de serviciu și administratorul care se ocupa de gestionarea proprietăților sale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă