O bătrână a fost la câteva minute de a fi incinerată, când fiica ei a observat că este încă în viață, în Argentina

1 lună in urmă 28

De Andreea Anghel.
Publicat: 28.01.2021, 07:52.
Actualizat: 28.01.2021, 07:56

O bătrână din Argentina a fost la un pas de moarte. Deşi era încă în viaţă, aceasta a fost pe punctul de a fi incinerată, în momentul în care fiica ei a observat că prezenta de fapt semne vitale. O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a afla cum a fost posibil ca femeia să fie declarată decedată de către medici, deşi era încă în viaţă.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a afla cum a fot posibil ca femeia să fie declarată decedată de către medici, deşi se afla încă în viaţă

O bătrână a fost la câteva minute de a fi incinerată, când fiica ei a observat că este încă în viață, în Argentina

Profimedia Images

O femeie a fost pe punctul de a fi incinerată, deşi prezenta încă semne de viaţă Incidentul a avut loc în orașul Resistencia, din nord-estul Argentinei

O femeie în vârstă a fost la câteva minute de a fi incinerată, în momentul în care fiica ei a observat că este încă în viață. Descoperirea îngrozitoare a fost făcută în orașul Resistencia, din nord-estul Argentinei.

Potrivit presei locale, femeia fusese internată într-o clinică privată sâmbătă, 23 ianuarie. Atunci când fiica ei în vârstă de 54 de ani a venit în vizită a doua zi, personalul medical i-a spus că mama ei a murit în urma unui stop cardio-respirator și i s-a dat certificatul de deces.

Potrivit unui raport al poliției locale: ''Fiica a mers la spital la ora 8.45 unde s-a întâlnit cu un medic care i-a spus despre moartea mamei sale, după ce a suferit un stop cardio-respirator, pentru care a fost trimisă la crematoriu și a fost angajat un serviciu de înmormântare și incinerare".

La înmormântare, fiica a observat că mama ei încă mai are semne vitale, pe măsură ce era pe punctul de a intra în incinerator și le-a spus rapid angajaților să oprească incinerarea.

Femeia a primit o nouă şansă la viaţă

Fiica a trimis apoi un mesaj uneia dintre rudele ei spunând: "Am vrut doar să vă anunț că mama este încă în viață. La final, am fost în camera de incinerare și am văzut-o că prezintă semne vitale".

Pacienta a fost readusă la clinica privată, unde este tratată în prezent la terapie intensivă. Numele victimei în vârstă de 89 de ani nu a fost divulgat de către autoritățile argentiniene.

Fiica ei a făcut o plângere la adresa clinicii. Reprezentanţii unităţii medicale au confirmat că vor efectua o anchetă completă în acest caz, potrivit dailystar.co.uk.

Recuperarea bătrânei într-o cameră de depozitare neîncălzită a crematoriului este un miracol medical, spun specialiştii.

deces incinerat spital argentina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă