O bătrână a ameninţat cu cuţitul doi tineri ce nu purtau mască de protecţie şi a fost condamnată la închisoare, în Anglia

1 lună in urmă 1

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 19.03.2021, 12:55.
Actualizat: 19.03.2021, 12:58

Deborah Fudge, o bătrână de 63 de ani, din Anglia, a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a ameninţat cu cuţitul doi tineri pe motiv că aceştia nu stăteau la distanţă de ea într-un magazin.

Bătrâna din Anglia a lucrat într-un penitenciar înainte să se pensioneze

Bătrâna din Anglia va fi sub supravegherea autorităţilor pentru o perioadă de un an

MEN Media via Daily Star

Bătrâna din Anglia va fi sub supravegherea autorităţilor pentru o perioadă de un an. Bătrâna din Anglia lucrase într-un penitenciar, înainte să se pensioneze.

Incidentul s-a petrecut în Grimsby, oraş-port la Marea Nordului. Bătrâna se afla la cumpărături, cu un troler, în momentul în care a început să se simtă ofensată de comportamentul a doi tineri, băiat şi fată. Conform Daily Star, bătrâna le-ar fi solicitat celor doi să respecte măsurile de combatere a coronavirusului, respectiv să stea la cel puţin doi metri de ea, în condiţiile în care aceştia nici n-ar fi purtat măşti de protecţie.

Tinerii i-au spus că distanţa dintre ei este mai mare de doi metri, moment în care bătrâna şi-a pierdut cumpătul, a scos un cuţit din troller şi a început să-i ameninţe pe cei doi spunându-le că "se pot întâmpla lucruri urâte dacă mai sunteţi obraznici". A fost momentul în care tânăra a început să se teamă pentru sănătatea ei şi a apelat la paznicul magazinului care a recunoscut că bătrâna s-a purtat urât şi cu el.

Pensionara din Anglia, sub supravegherea autorităţilor pentru o perioadă de un an

Poliţiştii din Grimsby au demarat o anchetă pe parcursul căreia bătrâna a reclamat, din nou, că cei doi tineri nu respectau măsurile de combatere a coronavirusului, respectiv că nu purtau măşti de protecţie şi că erau la distanţă mică de ea. Pe de altă parte, bătrâna le-a spus anchetatorilor că şi-a adus aminte întâmplător de cuţitul din troler, pe care l-ar fi pus acolo în urmă cu 2-3 săptămâni şi ar fi uitat de el, dar şi că, foarte probabil, nu ar fi utilizat cuţitul şi doar i-ar fi luat la palme pe cei doi tineri.

Deborah Fudge, fostă angajată a unui penitenciar şi pensionată prematur pe caz de boală, a fost condamnată pentru reacţia ei la trei luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de un an, şi plata unei amenzi de 85 de lire sterline.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă