O avocată de 26 de ani din Iași a murit, după ce a căzut de balconul locuinței sale

1 lună in urmă 46

Procurorii ieșeni anchetează moartea suspectă a unei tinere de 26 de ani, avocat în Baroul Iași, care a căzut în noaptea de vineri spre sâmbătă de la balconul locuinței sale. Apelul la 112 a venit sâmbătă dimineață, în jurul orei 04.30, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat faptul că aceasta murise după ce s-a aruncat de la etajul VI al unui bloc din zona Târgu Cucu, relatează Ziarul de Iași.

Conform presei locale, tânăra de 26 de ani este din Târgu Frumos, un oraș din județul Iași, era absolventă a Liceului Ion Neculce și a terminat studiile Facultății de Drept de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” în 2017, trecând examen de intrare în avocatură în 2019.

Conform aceleiași surse, procurorii iau în calcul varianta unei sinucideri.

„În dimineața de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Aceasta a precizat că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă. Totodată, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.


Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între 19:00 – 7:00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email la [email protected]

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă