O asistentă medicală din București a murit după ce a mers la o petrecere. Cauze suspecte anchetate de polițiști

2 săptămâni in urmă 31

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 23:55

243 citiri

O asistentă medicală din București a murit după ce a mers la o petrecere. Cauze suspecte anchetate de polițiști

O asistentă medicală din București, în vârstă de numai 21 de ani, a murit în mod suspect chiar în ziua de Crăciun. Fata se întorsese de sărbători în comuna natală, la părinți, în județul Galați.

În seara de Ajun a mers la o petrecere, într-o localitate învecinată și nu s-a mai întors. Părinții au fost anunțați de polițiști că Simona nu mai este în viață și sunt convinși că fetei i-au fost administrate substanțe interzise care, în combinație cu alcoolul, i-au fost fatale, relatează ProTV.

Simona absolvise în Capitală o școală postliceală sanitară și lucra ca asistentă la un cabinet stomatologic. A venit în Ajunul Crăciunului la părinți, în comuna Ivești, și seara a plecat cu alți tineri la o petrecere. Tatăl fetei mărturisește că nu îi cunoștea anturajul, dar că nu erau prietenii pe care îi știa de când Simona locuia cu familia.

Ion Caraiman, tatăl fetei: „S-a dus cu cine s-a dus, cu ăștia, s-a dus la Matca, la un de-ăsta, un bar. Unde se adună mulți și se droghează.”

Pe la 4 dimineața, fetei i s-ar fi făcut rău. Alți tineri ar fi luat-o cu o mașină și au oprit la trei adrese, până când au găsit o prietenă dispusă să o primească în casă, în starea în care era. Au pierdut timp prețios până să sune la 112. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, dar a fost prea târziu.

Citeste si:

Deținuți creștini eliberați din închisoare pentru a petrece sărbătorile în familie

Şeful autorităţii judiciare din Iran Gholamhossein Mohseni Ejei a anunţat duminică, 26 decembrie, faptul că a ordonat ”unităţilor judiciare şi procurorilor din ţară” să acorde...

 ”Au refuzat să le facă măcar această bucurie”

Preşedintele Consiliului Tinerilor Instituţionalizaţi, Vişinel Bălan, afirmă că mai mulţi copii care şi-ar fi dorit să fie de Crăciun cu familii care îi iubesc au fost ţinuţi în...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă