O asistentă de la „Marius Nasta” a murit la o săptămână după rapel. INML urmează să stabilească dacă există vreo legătură între vaccin și decesul femeii

2 luni in urmă 1


Ministerul Sănătății a anunțat vineri seară că o asistentă a murit pe 28 ianuarie, la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin anti-COVID. Este vorba despre o angajată de la Marius Nasta. Cauza decesului nu a fost încă stabilită.


Femeia avea 55 de ani și nu a prezentat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel, se arată în comunicatul remis de reprezentanții ministerului.


Detalii despre caz vor fi făcute publice după ce INML va finaliza autopsia.


„Asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie. Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală. Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, este comunicatul complet al Ministerului Sănătății.


Asistenta lucra la Institutul „Marius Nasta” din Capitală.


„Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, a precizat managerul institutului, Beatrice Mahler, conform Hotnews.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă