O americancă susține că un pui de dinozaur i-a trecut prin curte. „Poate m-am uitat de prea multe ori la Jurassic Park”

2 săptămâni in urmă 8


O femeie din Florida, SUA, se întreabă dacă creaturile preistorice s-au întors după ce au văzut un animal asemănător unui dinozaur alergând prin curtea ei, informează Fox35orlando.com.


Cristina Ryan spune că imaginile au fost capturate de către camera ei de supraveghere, precizând că, în opinia ei, este vorba despre un „dinozaur mic”. „Orice animal la care mă gândesc nu ar fi „ umblat ” la 03:40 dimineața în acest mod”, a declarat Cristina Ryan pentru FOX 35 News.


„Poate că m-am uitat de prea multe ori la„ Jurassic Park ”, dar eu văd un rapitor sau un alt dinozaur mic!”, a spusCristina Ryan.


Femeia a susținut că toate persoanele cărora le-a arătat videoclipul au ajuns la aceeași concluzie și anume că pare a fi vorba despre un pui de dinozaur.


„Unii spun că e o pasăre mare, dar asta nu are nici un sens - din moment ce pare să aibă picioarele din față”, a mai precizat Cristina Ryan.


”Dinozaurul” surprins de camera de supraveghere

În mediul online subiectul a fost intens dezbătut. „Pare un dragon Komodo sau un fel de șopârlă!” a comentat o persoană.


„Este un câine care poartă un ham și trage o lesă. Puteți vedea toate cele patru picioare și hamul și lesa care se târăsc în spatele lui”, a spus un altul. Un alt comentator a scris: „Am văzut recent un OZN și cred că acesta ar putea fi cheia care verifică lucrurile”.


FOTO: EPA


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă