O ambulanță a fost lovită în timpul unei misiuni, la Maramureș. Conducătorul autovehicului a părăsit locul accidentului

1 lună in urmă 1

Ambulanță accidentată la MaramureșAmbulanță accidentată la Maramureș

O ambulanţă a fost lovită pe DJ 186, în comuna Bârsana, în timpul unei depăşiri. Conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, iar o persoană aflată în compartimentul din spate al ambulanţei a fost rănită, a informat, vineri seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu.

VINERI, 29 IANUARIE 2021, 23:58

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că o ambulanţă, care se deplasa din direcţia Onceşti spre Strâmtura, în timp ce se afla în depăşirea unei coloane de autoturisme şi având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, care intenţiona să efectueze un viraj spre stânga. Ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, fiind proiectate în şanţul de pe marginea părţii carosabile", a spus Cecilia Grozavu.

Potrivit acesteia, în urma impactului a rezultat vătămarea unei femei de 34 de ani, din comuna Leordina, care se afla în compartimentul din spate al autospecialei. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar după scurt timp, la faţa locului s-a prezentat o femeie de 32 de ani, din comuna Bârsana, care a declarat că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, potrivit AGERPRES.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă