O adolescentă de 15 ani a căzut de la etajul III. Tatăl, în stare de ebrietate, a refuzat să deschidă uşa

2 săptămâni in urmă 17

O adolescentă de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în această seară de la etajul trei al unui bloc din Găvana. Din primele informații, autoritățile au fost alertate de către vecinii care au auzit o bubuitură puternică, iar când au ieșit au găsit-o pe adolescentă pe asfalt.

EXCLUSIV | Scene şocante în faţa casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp ca să-i ceară ajutorul. Uluitor cum l-a convins să coboare: „Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!”

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a preluat-o pe fată în stare de semiconștiență, i-au acordat primele îngrijiri medicale și au transportat-o la spital. Momentan nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs tragedie, fiind luată, în acest moment, în considerare și sinucidere.

Un moment de neatenţie şi o şoferiţă de 22 de ani a fost spulberată de tren IMAGINI şocante
Din primele date s-a stabilit că în locuință mai este tatăl minorei, aflat în stare de ebrietate, care nu vrea să deschidă ușa.

Se continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun. Polițiștii au intrat în apartament, tatăl dormea. A fost anunțată și mama, care era la serviciu.

Oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut totul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă